برای ساخت یک وب سایت، سیستم های مدیریت محتوا (cms) محبوب زیادی وجود دارند مثل WordPress، جوملا، wix، دروپال، پرستاشاپ و… که کار شما را راحت و آسان می کنند. اما در این میان هنوز زبان های برنامه نویسی مختلفی برای طراحی سایت وجود دارند که انتخاب افراد حرفه ای هستند مثل زبان Asp.net – PHP – Python – بوت استرپ و… که بستگی به انتخاب شما دارند. انتخاب شما چیه!؟ طراحی سایت با وردپرس یا پایتون؟
عده ای هستند که قصد راه اندازی وب سایت دارند یا در حال یادگیری و آموزش هستند، برایشان سوال است که طراحی سایت با وردپرس بهتره یا پایتون؟ در راه اندازی یک وب سایت حرفه ای و کامل از کدام بستر استفاده کنیم؟ پایتون یا وردپرس و… برای یافتن این سوال ابتدا باید این دو یعنی وردپرس wordpress و پایتون python را بشناسیم و با ویژگی های این دو آشنا شویم.
برای اطلاعات بیشتر مقاله طراحی سایت با وردپرس را مطالعه نمائید.
ویژگی ها + مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس
برای اینکه بفهمیم کدوم بهتره، وردپرس یا پایتون؟ ابتدا WordPress را بررسی می کنیم. وردپرس پلتفرمی است که به طور گسترده توسط شرکت ها و افراد برای مدیریت محتوا و فروشگاه های آنلاین استفاده می شود. چند ویژگی طراحی سایت با وردپرس در زیر ذکر شده است:

زمانبندی پست ها: وردپرس به کاربران اجازه میدهد تا پستهای خود را در زمان و تاریخ خاصی برنامهریزی کنند تا بتوانید محتوا را زودتر از موعد ایجاد کنید و برای انتشار آن برنامهریزی کنید.
SEO-Friendly: وردپرس برای سئو بهینه سازی شده است تا وب سایت شما به راحتی در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشد و ترافیک بیشتری دریافت کند. سئو در وردپرس با نصب ساده یک پلاگین یا افزونه امکان پذیر است.
نصب و ارتقاء آسان: نصب وردپرس آسان است زیرا بسیاری از ارائه دهندگان میزبانی وب نصب نرم افزار وردپرس را با یک کلیک ارائه می دهند. به سادگی با چند کلیک ورود به وردپرس و راه اندازی وب سایت امکان پذیر است.
سادگی: رابط وردپرس به شما امکان می دهد با یک رابط کاربری ساده برای تکمیل تجربه کاربری خود، انتشار را خیلی سریع انجام دهید. این موضوع در زمینه خطاهای رایج وردپرس و رفع ساده این مشکلات فنی وب سایت هم صدق می شود!
طراحی رسپانسیو: افزونه ها و قالب های زیادی وجود دارند که به شما در بهبود نمایش سایت در گوشی و سازگاری سایت در موبایل کمک می کند. همچنین قالب های رسپانسو و واکنشگرای زیبا و قدرتمند را می توانید بر روی وب سایت خود راه ه اندازی کنید. طراحی و مدیریت سایت با گوشی نیز در WordPress امکان پدیر است!
قالب ها و افزونه ها: وردپرس مخزن و بازار بزرگی برای نصب پلاگین ها و قالب های رایگان و پولی دارد؛ که به کاربران امکان می دهد وب سایت های خود را به راحتی سفارشی سازی کنند. افرونه المنتور یکی از افزونه های قدرتمند این CMS است و این ویژگی، یکی از امکانات عالی وردپرس است!

ویژگی ها + مزایا و معایب طراحی سایت با پایتون
حالا بریم سراغ طراحی سایت با Python! پایتون یک CMS نیست بلکه یک زبان برنامه نویسی می باشد. پایتون نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی برنامه های متنوعی را ارائه می دهد. چند ویژگی پایتون در زیر ذکر شده است:
قابل حمل: یک کد پایتون نوشته شده بر روی یک سیستم می تواند سیستم دیگری را بدون هیچ مشکلی اجرا کند.
راحت ترین زبان برنامه نویسی مبتدیان: پایتون یک گردش کار ساده و قابل درک دارد که مناسب کدنویسان سطح ابتدایی است. این یک گزینه بدون دردسر برای توسعه دهندگان است تا هر کاری را در کد خط کوتاه انجام دهند.
مقیاس پذیری: پایتون در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی به راحتی می تواند حجم عظیمی از داده ها را مدیریت کند. می تواند به حل مشکلاتی که سایر زبان های برنامه نویسی قادر به حل آن نیستند کمک کند.
طراحی سایت با wordpress یا python؟
بر اساس این ویژگی ها شما هستید که باید تصمیم بگیرید بر کدام بستر وب سایت خود را ره اندازی کنید. طراحی سایت با وردپرس یا پایتون؟ اگر در این زمینه هنوز سوال دارید می توانید در بخش کامنت ها سوال خود را کامنت کنید تا تیم کنسئو و دیگر کاربران به سوال شما پاسخ بدهند. همچنین برای دریافت مشاوره سئو و طراحی سایت با شماره 09033012748 تماس بگیرید.
آیا امکان استفاده و یا ادغام کد های پایتون و برنامه نویسی پایتون در وردپرس هست؟
اگرچه وردپرس بر روی PHP نوشته شده است، اما شرکت ها از زبان های برنامه نویسی دیگر نیز برای دسترسی به وردپرس و خودکارسازی گردش کار خود استفاده می کنند. پایتون به دلیل سادگی یک زبان پرکاربرد برای اتوماسیون است. اتصال وردپرس و پایتون با استفاده از WordPress REST API به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا وب سایت های وردپرس را با سایر برنامه ها توسعه داده و ادغام کنند.
اگر به دنبال آموزش ادغام پایتون با وردپرس هستید ، پست های بعدی ما را از دست ندهید. در حال حاظر در حال تولید محتوا برای مقاله آموزش استفاده از پایتون در وردپرس هستیم که به زود آماده خواهد شد.
کنسئو