برای درک بهتر مفاهیم مقدماتی سئو و آموزش سئو مقدماتی در این مقاله را با کمی تمرین ترکیب کنید و به خوبی در راه تبدیل شدن به یک متخصص سئو SEO گام بر دارید. تیم متخصص کنسئو آماده برگذاری دوره ها و کلاس های آنلاین آموزش سئو مقدماتی تا پیشرفته به صورت حضوری و آنلاین می باشد.
مفاهیم مقدماتی سئو
این مقاله آموزش مقدماتی سئو می باشد که برای توصیف تمام جنبههای اصلی سئو تولید شده است، از پیدا کردن و عبارات ( کلمات کلیدی ) که میتوانند ترافیک زیادی را برای وب سایت شما ایجاد کنند، تا سایت شما را برای موتورهای جستجو مانند گوگل محبوب کند، با ایجاد لینک داخلی و خارجی و بازاریابی های اینترنتی برای سایت خود می توانید به کسب و کار اینترنتی خود رونق زیادی ببخشید.
دنیای سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو پیچیده و دائما در حال تغییر است، اما شما به سادگی می توانید اصول و مفاهیم اولیه سئو را درک کنید. حتی مقدار کمی از دانش سئو می تواند زندگی و کسب و کار شما را زیر و رو کند و تغییرات مفید و بزرگی در درآمد شما ایجاد کند. آموزش رایگان سئو نیز به طور گسترده در وب سایت ها و اینترنت در دسترس است، اما توجه کنید که هیچکس تجربیات حرفه ای خود را ازبه رایگان برای شما به اشتراک نمیگذارد و هر آموزشی نیاز به تجربه و آزمون و خطا دارد.
مباحث مورد بحث در این مقاله (آموزش مقدماتی سئو):
- آموزش صفر تا صد سئو؛
- دانلود آموزش های سئو؛
- آموزش 0 تا 100 سئو به صورت تخصصی؛
- آموزش سئو سایت در یک فایل pdf
- معرفی بهترین پکیج اموزش سئو به صورت مشاوره؛
- آموزش آنلاین سئو تضمینی به همراه فایل pdf آموزش ها.
آموزش مفاهیم و اصول سئو
قبل از آموزش سئو بهتر است ابتدا با مراحل سئو آشنا شوید تا متوجه نحوه کار سئو و متور های جستجو برای رتبه دهی به سایت شوید. هر سایت و یا هر محتوایی وقتی در بستر وب قرار میگیرد برای اینکه به رتبه خوبی برسد و به صفحه اول گوگل و حتی رنک یک گوگل برسد باید سلسله مراتبی را طی کرده باشد. برای درک بهتر این موضوع و معرفی مراحل سئو به تصویر زیر توجه کنید تا در ادامه آن را برای شما شرح دهیم:
رند فیشکین بنیان گذار ابزار حرفه ای سئو بنام moz، این هرم را برای توضیح روشی که افراد باید در مورد مراحل و مفاهیم سئو پیش ببرند ساخته است، اگر قصد دارید که مفاهیم مقدماتی سئو را یاد بگیرید بهتر است که این هرم را به طور کامل درک کنید.
برای وب سایت خود از ما مشاوره سئو بگیرید.
همانطور که در مراحل سئو در این هرم می بینید، اساس سئوی خوب با دسترسی خزنده های متور های جستجو و گوگل به محتوا و سایت ما شروع می شود و از آنجا به سمت بالا در هرم حرکت می کند.
۷ مرحله مهم برای سئو و رتبه بندی سایت
با استفاده از این راهنما (آموزش مفاهیم مقدماتی سئو)، میتوانیم این هفت مرحله زیر را برای سئوی سایت دنبال کنیم:
- دسترسی خزنده های گوگل و دیگر متور های جستجو به وب سایت شما برای خواندن محتوای شما.
- محتوای متقاعد کننده ای که به طور کامل به نیاز کاربران و جستجو گر ها پاسخ بدهد.
- کلمات کلیدی و کلیدواژه ها برای جذب کاربر ها و بازدید کننده ها بهینه شده باشد.
- تجربه کاربری عالی از جمله سرعت بارگذاری سریع و UX قانع کننده.
- محتوای قابل اشتراک گذاری که لینک ها، نقل قول ها و تقویت را به دست می آورد
- عنوان، URL و توضیحات برای جلب CTR بالا و بالا بردن نرخ کلیک در رتبه بندی.
- نشانه گذاری Snippet/schema برای برجسته شدن در SERP
آموزش سئو شامل کدام موارد است؟
برخی از مهم ترین موارد کلیدی درآموزش مقدماتی سئو که باید روی آنها تمرکز کرد عبارتند از:
- تجربه موبایل فرندلی (Mobile-First Indexing)
- فشرده سازی و کم حجم کردن تصویر
- محتوای صفحه
- سرعت سایت و ساختار فنی.
یکی از روش های گوگل برای رتبه بندی Core Web Vitals می باشد که شامل موارد زیر است:
- Largest Contentful Paint (LCP) : سرعت بارگذاری محتوای اصلی صفحه را اندازه گیری می کند. این باید در عرض 5 ثانیه پس از فرود در یک صفحه رخ دهد.
- تأخیر ورودی اول (FID) : سرعتی را که کاربران میتوانند با یک صفحه پس از فرود روی آن ارتباط برقرار کنند، اندازهگیری میکند. این باید در عرض 100 میلی ثانیه رخ دهد .
- تغییر چیدمان تجمعی (CLS) : تعداد دفعاتی که کاربران تغییرات طرحبندی غیرمنتظره را تجربه میکنند را اندازهگیری میکند. صفحات باید CLS کمتر از 0.1 داشته باشند.

9 تکنیک مهم که در سئو مقدماتی باید آموزش ببینید:
در واقع یادگیری SEO برای مبدیان شامل مجموعهای از روشها و ترفند ها می شود. با استفاده از این تکنیک ها میتوانید وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید و رتبه آن را در صفحات نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو افزایش بدهید. در ادامه مواردی که باید در آموزش سئو مقدماتی رعایت شوند آمده است:
- تحلیل و تحقیق کلمات کلیدی و انتخاب کلمات مناسب برای وب سایت.
- بهینهسازی محتوا با استفاده از کلمات کلیدی و تولید محتوای سئو شده و مفید برای کاربران.
- بهینه سازی عنوان سئو و توضیحات متا (Meta Title & Description) برای هر صفحه.
- آشنایی با مفاهیم آدرس اینترنتی، دامنه، ساختار لینکها (URL) در سئو.
- استفاده از لینکهای داخلی مرتبط با صفحات و مقالات وب سایت.
- بهینه سازی تصاویر با استفاده از نامگذاری مناسب، توضیحات (Alt Text) ابعاد و حجم مناسب.
- افزایش سرعت بارگیری سایت با کاهش حجم فایلها، بهینهسازی کد و استفاده از CDN ها.
- بهینه کردن وبسایت برای موبایل و گوشی تلفن همراه. (دیزاین رسپانسیو شده)
- استفاده از ابزارهای آنالیز سئو مثل Google Analytics و نظارت بر عملکرد وبسایت.
چگونه یادگیری سئو را شروع کنم؟
در اینجا مراحل آموزش سئو در 6 مرحله آورده شده است:
مرحله 1 – یک منبع مانند canseo.ir برای آموزش مبتدیان پیدا کنید.
مرحله 2 – به طور مرتب تمرین کنید و مطالعه داشته باشید.
مرحله 3- یک مربی با تجربه و متخصص در این حوزه پیدا کنید.
مرحله 4 – به یک گروه یا تیم SEO کار بپیوندید.
مرحله 5 – از دنیای سئو اطلاعات و اخبار روز را جمع آوری کنید.
مرحله 6 – آزمون و خطا. مهم ترین مورد در یادگیری سئو تجربه می باشد و باید تمامی روش ها را تست کرده باشید و نتیجه آن روش ها را بررسی و آنالیز نمائید.
خوشبختانه، شما می توانید هر آنچه را که نیاز دارید به صورت آنلاین و از طریق اینترنت یاد بگیرید، و تحصیلات دانشگاهی یا مدرک سئو را در این مسیر مهم نیست. در واقع، اکثر سئوکاران خودآموز هستند و عمدتاً از منابع آنلاین رایگان برای یادگیری استفاده می کنند (بسیاری از این موارد در این راهنما مورد بحث قرار خواهند گرفت).
مرتبط: آموزش سئو سایت فروشگاهی
اگر در این حوزه نیاز به مشاوره و یا آموزش دارید در واتساپ پیام دهید:
بهینه سازی تعامل با کاربران در سئو
یکی از مهم ترین موارد در آموزش مقدماتی سئو باید دنبال کنید “آنالیز کاربران سایت و تعاملات سایت می باشد”.بررسی کنید که افراد پس از رسیدن به سایت شما چگونه رفتار می کنند؟ برخی از محبوب ترین معیارها برای سنجش نحوه تعامل مردم با محتوا و سایت شما عبارتند از:
نرخ تبدیل
تعداد تبدیل بازدیدهای منحصر به فرد صفحه به هدف مورد نظرتان. نرخ تبدیل را می توان برای هر چیزی اعمال کرد، از ثبت نام در سایت با ایمیل یا شماره تلفن گرفته تا خرید محصول و یا ایجاد حساب کاربری. دانستن نرخ تبدیل شما می تواند به شما کمک کند بازدهی سرمایه گذاری هایتان را که ممکن است ترافیک وب سایت شما به شما ارائه دهد، بسنجید.
مدت زمان ماندگاری و حضور کاربر در سایت
مردم چقدر در صفحه شما وقت گذاشتند؟ اگر یک پست وبلاگ 2000 کلمه ای دارید که بازدیدکنندگان به طور متوسط 10 ثانیه زمان را صرف خواندن آن می کنند. احتمال اینکه این محتوا به طور کامل مطالعه شود بسیار اندک است. (مگر اینکه آنها یک خواننده با سرعت بالا باشند). با این حال، اگر URL زمان کمی در صفحه داشته باشد، لزوماً بد نیست. در آموزش مفاهیم مقدماتی سئو روش هایی وجود دارد که با انجام آن ها می توانید کاربران را در صفحات خود نگه دارید و از گوگل امتیاز بگیرید. هدف صفحه را در نظر بگیرید. برای مثال، طبیعی است که صفحات «تماس با ما» کاربران معمولا میانگین زمان کمی در صفحه ماندگاری داشته باشند.
هدف دهی به بازدید ها
در آموزش مقدماتی سئو داشتن هدف از ایجاد صفحات بسیار مهم است و باید آن را یاد بگیرید. آیا هدف صفحه شما این بود که خوانندگان آن را مطالعه کنند و سپس به صفحه ی مورد نظر شما بروند؟ اگر چنین است، پس هدف دهی به بازدید ها می تواند یک روش مفید باشد. اگر هدف صفحه شما مستقل از سایر صفحات سایت شما باشد (مثلاً: بازدیدکننده بیاید، آنچه را که نیاز دریافت کند، سپس برود) پس انجام این روش مهم نیست.
کاهش نرخ پرش سایت
آنالیز نرخ پرش گوگل نشان می دهد که یک جستجوگر از صفحه بازدید کرده و بدون مرور یا ماندگاری چندان سایت شما را ترک کرده است. بسیاری از مردم سعی می کنند این معیار را پایین بیاورند زیرا معتقدند با کیفیت وب سایت مرتبط است، اما در واقع کیفیت تجربه کاربری تمام ماجرا نیست. ما مواردی از افزایش نرخ پرش را برای وب سایت یک رستوران مشاهده کرده ایم که ریدیزاین شده بود و از لحاظ UI/UX بهتر از همیشه بود. آنالیز و بررسی های بیشتر نشان داد که افراد صرفاً برای یافتن ساعات کاری، منوها یا آدرس وارد سایت می شوند و سپس به قصد بازدید از رستوران به صورت حضوری میرفتند. روشی که برای کاهش نرخ پرش این سایت پیش گرفتیم این بود که اطلاعاتی که کاربر لازم دارد را به راحتی به آن ها ندهیم تا ماندگاری و تعاملات کاربر در سایت بیشتر شود.
آنالیز عمق اسکرول
در این آنالیز سئو باید بررسی کنید که بازدیدکنندگان شما تا چه اندازه صفحات وب را به سمت پایین اسکرول می کنند. آیا بازدیدکنندگان به محتوای مهم و هدف شما می رسند؟ اگر نه، ارائه مهمترین محتوا را در بالاترین جای صفحه خود آزمایش کنید. یعنی محتوا یا پست های مهم و هدف خود را (مانند ویدئو ها، فرمهای تماس، دکمه ها، تبلیغات و غیره) در ابتدای صفحه و محتوا قرار دهید. کیفیت محتوای خود را نیز در نظر بگیرید. آیا کلمات بیهوده را حذف می کنید؟ آیا ادامه صفحه و اسکرول کردن به پایین برای بازدیدکننده ها جذاب است؟ برای آنالیز عمق اسکرول صفحات توسط کاربر را می توانید آن را در Google Analytics خود تنظیم کنید.
آموزش سئو 0 تا 100 از مقدماتی تا پیشرفته (آنلاین و حضوری)
اگر نیاز دارید که سئو را به صورت حرفه ای و تخصصی یاد بگیرید و یا برای سایت خود نیاز به مشاوره سئو دارید و یا برای آموزش سئو از مبتدی تا پیشرفته نیاز به کمک دارید. می توانید با شماره 09033012748 تماس بگیرید.

معرفی الگوریتم رنک برین یا RankBrain
در آموزش مقدماتی سئو اولین الگوریتم که باید به آن بپردازیم الگوریتم RankBrain است که جزء الگوریتم های اصلی سئو در گوگل است که از یادگیری ماشینی (توانایی ماشین ها برای آموزش خود از ورودی دادهها تعاملات کاربران) برای تعیین مرتبطترین نتایج برای جستجوهای کاربران استفاده میکند. الگوریتم رنک برین در سال 2015 برای اولین بار توسط گوگل معرفی شد. این الگوریتم تازه ترین روش گوگل برای پردازش دقیق تر اطلاعات، تعاملات کاربر، داده ها و نمایش بهترین نتایج جستجو و رتبه بندی سایت ها می باشد.
الگوریتم رنک برین تکنولوژی پیشرفته و جدید گوگل برای پردازش و یادگیری از رفتار کاربران می باشد که بر پایه تکنولوژی هوش مصنوعی (AI) ایجاد شده است. الگوریتم رنک برین به کلید واژه هایی که کاربر آن ها را سرچ می کند دقت می کند شروع به تفسیر مفهوم آن کلمات میپردازد و سعی میکند کلمات و عبارات مشابه را بر اساس جستجو و تعملات دیگر کاربران حدس بزند.
قبل از الگوریتم RankBrain، گوگل از الگوریتم اصلی خودش برای تعیین اینکه کدام نتایج را برای یک پرس و جو یا سوالات متداول کاربران نمایش دهد، استفاده می کرد. پس از بوجود آمدن الگوریتم RankBrain، اعتقاد بر این است که سوالات متداول اکنون از طریق یک مدل تفسیری جریان می گیرد که می تواند با جمع آوری اطلاعات مختلف کاربران جستجوگر و عوامل احتمالی آن ها مانند مکان جستجوگر، شخصی سازی، و کلمات سوالات متداول را برای تعیین هدف واقعی جستجوگر اعمال کند. با تشخیص یک هدف واقعی، گوگل می تواند نتایج مرتبط تری ارائه دهد. در حال حاضر این اطلاعات راجب این الگوریتم برای برای درک مفاهیم مقدماتی سئو کفایت می کند.

یادگیری SEO چقدر طول می کشد؟
یادگیری اصول سئو 1 تا 3 ماه طول می کشد. اصول بهینه سازی موتور جستجو را می توان در عرض 3 ماه فهمید و آموخت، با این حال، مفاهیم پیشرفته تر می تواند بین 6 تا 18 ماه طول بکشد. این به شرطی است که شما روزانه دانش را مصرف کنید و از متخصصان با تجربه یاد بگیرید. اگر قصد دارید آموزش سئو را از مقدماتی تا پیشرفته به صورت آنلاین یا حضوری یاد بگیرید و یا خدمات سئو دریافت کنید؛ در واتساپ پیام دهید.
Iممنون… آموزش سئو بسیار خوبی بود
خواهش میکنم
ممنون عالی بود
😍👍👍👍 آموزش سئو خیلی خوبی بود
ممنون <3
آموزش سئو به صورت مقدماتی نیاز به چه پیش نیاز هایی داره؟
سلام آموزش سئو سایت وردپرس هم اوکی هست؟
پستای خوبی میذاری مرسی رفیق:))
خواهش میکنم ممنون
سر فصل های دروس و آموزش سئو رو میشه لطفات با هزین ها اعلام کنید > ممنونم
سلام دوست عزیز بله به زودی این صفحه رو با محتوای جدید و اطلاعات بیشتر آپدیت می کنیم
آموزش سئو با کیفیت !!!!
⚡️⚡️⚡️⚡️
بسیار عالی به وب سایت من هم سر بزنید در زمینه آموزش سئو: ****
حتما
محتوا عالی و بسیار کاربردی بود ممنون دوست عزیز:)
ممنون لطف دارید:)
آموزش سئو برای مبتدی که هیچ آشنایی نداره چجوریه از کجا شروع میشه و به کجا میرسه و گذر از سطح سئو مقدماتی به پیشرفته برای کسی که صفر هست تو این زمینه چه مدت زمان می بره؟
حتما باید تعیین سطح بشید یک جلسه باید به صورت آنلاین بررسی کنیم که شرایط و میزان علم کار با کامپیوتر شما تو چه سطحی هست و بعد در طی دو الی سه جلسه که کار کنیم و تمرین ها رو انجام بدید مشخص می شه که چقدر تو این زمینه استعداد و پشتکار دارید و چقدر زمان می بره