کنسئو » آموزش نرم افزار » آموزش ویروس کشی لپ تاپ | ویروسی شدن لپ تاپ
آموزش ویروس کشی لپ تاپ | ویروسی شدن لپ تاپ
آیا شما هم هنگام طراحی سایت با هنگی لپ تاپ مواجه هستید؟ آیا لپ تاپ شما اخیرا بسیار کند عمل می کند؟ ممکن است سیستم ویروسی شده باشد. در این صورت ادامه مطلب به شما کمک می کند که سیستم را با آنتی ویروس و یا بدون آن ویروس کشی کرده و مشکل کندی را هم حل کنید. در مقالات قبلی، در مورد روشهای جلوگیری از هک شدن لپ تاپ صحبت کرده ایم. با این حال همیشه ممکن است که سیستم شما آلوده به ویروسی شود که عملیات مخرب انجام می دهد. ویروس ها شبیه هم عمل نمی کنند و ممکن است سیستم کند کنند، باعث ریستارت شدن آن شوند، اطلاعات را پاک کنند و یا حتی مانع از دسترسی شما به محتوای لپ تاپ شوند.
اگر تصور می کنید که ویروس کشی لپ تاپ کار سختی است یا برای این منظور باید حتما آنتی ویروس های گران قیمت داشته باشید، سخت در اشتباهید. ما به شما می گوییم که چطور لپ تاپ خود را ویروس کشی کنید بدون این که نیاز به استفاده از برنامه های گران قیمت داشته باشید. توجه داشته باشید که روشها و نکات ارائه شده، منحصر به لپ تاپ های ایسوس نیستند و از آنها می توانید برای ویروس کشی در انواع سیستم های ویندوزی استفاده کنید.
حتما بخوانید: آموزش مفاهیم مقدماتی سئو
ویروس کشی لپ تاپ بدون استفاده از آنتی ویروس
شاید کمی عجیب و محال به نظر برسد، اما ویروس کشی بدون برنامه های آنتی ویروس نیز ممکن است و می توان بدون نصب Anti Virus . البته همچنان بهترین و مطمئن ترین روش برای ویروس کشی لپ تاپ و کامپیوتر، استفاده از برنامه های آنتی ویروس است. اما به دلایل مختلف، ممکن است به چنین برنامه هایی دسترسی نداشته باشید. در این صورت می توانید از ابزارهای سیستم عامل برای از بین بردن ویروسهای رایانه خود و شناسایی برنامه های معیوب استفاده کنید.
ویروس کشی لپ تاپ با ویندوز دیفندر Windows Defender
در برنامه های داخلی و سیستمی ویندوز ابزاری به نام Windows Defender وجود داردکه میتواند همانند آنتی ویروس ها عمل کند و به ویروس کشی لپ تاپ بپردازد.
البته این ابزار، ویروس ها را به صورت کاملو دائم از بین نمیبرد، بلکه با جلوگیری از ورود برنامه ها و فایل های مخرب و مشکوک به سیستم شما، از بروز مشکلات و ویروسی شدن لپ تاپ جلوگیری میکند. ویژگی های مثبت این برنامه این است که به طور اتوماتیک و خودکار بروزرسانی و آپدیت میشود و قدرت بالایی برای شناسایی برنامه های مخرب و معیوب دارد. اگر شما از سیستم عامل ویندوز 10 در لپ تاپ یا کامپیوتر خود استفاده میکنید، با فعال کردن این ابزار به سادگی میتوانید بدون نیاز داشتن به نصب آنتی ویروس، از سیستم خود را در مقابل انواع نرم افزار های جاسوسی، برنامه های مخرب، ویروس ها و… محافظت نمائید.
ازجمله مزایا و کاربرد های آنتی ویروس ویندوز دیفندر:
- آپدیت خودکار و رایگان از طریق آپدیت ویندوز
- قابلیت Exclusion و اسکن کردن فایل ها و فولدر های انتخابی
- استفاده ساده و راحت
- آنتی ویروس سبک، قدرتمند، پیش فرض و اختصاصی برای سیستم عامل ویندوز
- سازگار با انواع برنامه ها، نرم افزار و مرورگر
- قابلیت اسکن و ویروس یابی انواع فایل ها و فولدر ها به صورت اتوماتیک و دستی
- امکان جایگزین شدن با دیگر انواع آنتی ویروس ها (غیر فعالسازی راحت برای نصب آنتی ویروس های دیگر و همچنین قابلیت اجرا در کنار دیگر برنامه های ضد ویروس)

ویروس کشی لپ تاپ با آنتی ویروس
نرم افزارهای آنتی ویروس در انواع و مدل های مختلفی تولید و عرضه شده اند که میتوانید آنها را از وب سایت های معتبر، خریداری و دانلود و نصب نمائید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که آنتی ویروس ها باید به صورت دائم و مکرر بروزرسانی و آپدیت شوند؛ در غیر این صورت، به خوبی کار نمیکنند و پس از مدتی عملا غیر فعال میشوند.
آنتی ویروس هایی که آپدیت نشدند معمولا هیچ کاربردی خاصی برای ما نخواهند داشت و تبدیل به یک برنامه اضافی برای اشغال کردن فضای رم می شود. Windows Defender، Norton Security، Malwarebytes Anti-Malware،
و ESET Smart Security چند آنتی ویروس محبوب، معتبر و قوی می باشند که میتوانید آنها را نصب نمائید و به ویروس کشی لپ تاپ و دیگر سیستم عامل های کامپیوتری استفاده کنید.

چگونه بدانیم لپ تاپ ویروسی شده است؟
چطور باید متوجه شد که آیا لپ تاپ ویروسی شده است یا خیر؟ علائم و نشانه های بسیار زیادی وجود دارند که نشان میدهند لپ تاپ یا سیستم شما درگیر ویروس ها و بدافزار ها شده است یا نه.
عملکرد بد و کُند مرورگر ها شاید اولین نشانه این موضوع باشد. این به این معنی است که مثلا Google Chrome مثل قبل خوب و سریع کار نمیکند و با مشکلات مختلفی همراه شده است. برخی از ویروس ها توانایی از کار انداختن ابزار های امنیتی مثل آنتی ویروس را دارند. کند شدن و سیستم و هنگ کردن لپ تاپ هم میتواند جزو علائم و نشانه های اصلی و مهم باشد که نشان میدهد زمان ویروس کشی لپ تاپ فرا رسیده است.
ناپدید شدن و مخفی شدن انواع فایل های سیستمی و شخصی، اتصال کند و ضعیف شبکه، اجرا نشدن یا باز نشدن برنامه ها، افزایش غیر واقعی حجم فولدرها، نمایش پیام های اسپم و پاپ آپ و مواردی از این دسته نیز از دیگر علائم و نشانه های ویروسی شدن لپ تاپ و سیستم های رایانه ای هستند. در صورت مشاهده هر کدام از این مشکلات، حتما اقدام به اسکن سیستم و ویروس یابی لپ تاپ خود با استفاده از یک آنتی ویروس معتبر و قدرتمند نمائید.
آموزش های نرم افزاری، سئو و طراحی سایت

رفع مشکل ایندکس نشدن در گوگل
دلیل ایندکس نشدن در گوگل چیست؟ چرا سایت و صفحات سایت در گوگل ایندکس نمی شوند؟ تمامی وب سایت ها…

فارسی سازی قالب انگلیسی وردپرس
فارسی سازی قالب انگلیسی وردپرس به توجه و دقت بالایی نیاز دارد و از مهم ترین موارد در طراحی سایت…

صفحه اول گوگل چیست؟ چطور به صفحه اول گوگل برسیم؟
صفحه اول گوگل جایگاه کلمات کلیدی شماست! در این مقاله راجب قرار گرفتن در صفحه اول گوگل با کلمات کلیدی…
![آنالیز سئو سایت [بهترین ابزار ها + آموزش + خدمات تخصصی]](https://canseo.ir/wp-content/uploads/2023/05/بررسی-سئو-سایت-آنالیز-کامل-سایت-آنالیز-سئو.webp)
آنالیز سئو سایت [بهترین ابزار ها + آموزش + خدمات تخصصی]
ما تیم کنسئو با به کارگیری حرفه ای ترین و بهترین ابزارهای سئو، آنالیز تمامی موارد وب سایت شما را…

متا تگ یا برچسب متا چیست؟ | کاربرد Meta Tags ها در سئو
برچسب های متا یا متا تگ ها کد های html هستند که محتوای نمایشی در سرچ گوگل یا sمتا تگ برای هر وب سایتی است…

چت جی پی تی رایگان | ChatGPT رایگان و نامحدود
با گسترش اینترنت و پیشرفته شدن تکنولوژی، استفاده از چت بات ها به عنوان نوعی ارتباط بین انسان و کامپیوتر…

به روزرسانی محتوا و آپدیت مقالات قدیمی
یکی از بهترین راههای بهبود رتبه سئو سایت، و همچنین خدمات سئو سایت بهروزرسانی محتوا های قدیمی است. آپدیت مقالات…