خطای internal server error 500 که ممکن است در هر زمانی رخ دهد و یکی از رایج ترین خطا ها در هنگام طراحی سایت با وردپرس است. در این مقاله قصد داریم، خطای 500 سرور داخلی در وردپرس و دلایل بروز آن را بررسی کنیم. سپس 10 نکته و راهکار برای رفع خطای HTTP 500 در وردپرس را به شما ارائه می دهیم؛ که به شما کمک می کند تا وب سایت خود را به حالت عادی بازگردانید.
دلایل بروز خطای 500 در وردپرس
چه چیزی باعث خطای 500 سرور داخلی وردپرس می شود؟
خطای HTTP 500 در وردپرس زمانی رخ می دهد که مشکلی در سرور یا فایل سیستمی سایت شما وجود داشته باشد. برخی از رایجترین دلایل خطای HTTP 500 وردپرس ، خراب شدن یا نام گذاری نامناسب در آن است. فایل htaccess. محدودیت حافظه PHP، پلاگین ها و تم های وردپرس، یا مشکلی در هاست شما می تواند این مشکل را بوجود بیاورد.
به هر حال این خطا که یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس و سرور یا هاست است، باعث می شود تا وب سایت شما به طور کل از کار بیافتد. وقتی وب سایت شما از کار می افتد، ترافیک و فروش احتمالی را از دست می دهید. اگر برای مدتی سایت شما آفلاین باشد، میتواند بر بهینهسازی موتور جستجو (SEO) شما نیز تأثیر منفی بگذارد.

10 روش برای رفع خطای 500 internal server error
- از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
- سعی کنید صفحه را دوباره بارگیری کنید.
- کش مرورگر خود را پاک کنید.
- به گزارش های خطای خود دسترسی پیدا کنید.
- “خطا در برقراری اتصال پایگاه داده” را بررسی کنید.
- به دنبال خطاهای مربوط به مجوز های فایل ها بگردید.
- محدودیت حافظه PHP خود را افزایش دهید.
- مشکلات فایل htaccess. خود را بررسی کنید .
- به دنبال خطاهای کدنویسی یا بررسی در اسکریپت CGI/Perl خود باشید.
- از میزبان وب خود در مورد مشکلات احتمالی سرور بپرسید.
برای رفع مشکلات سایت خود از جمله ارور و خطای HTTP 500 در وردپرس و دیگر سایت های خود از ما مشاوره سئو دریافت کنید. با شماره زیر تماس بگیرید:
خطای HTTP 500 چیست؟
خطای سرور داخلی HTTP 500 که یکی از متداول ترین خطا ها و ارور های وردپرس می باشد،به طرز نا امید کننده ای غیر اختصاصی است. هنگامی که ارور سرور داخلی HTTP 500 رخ می دهد، معمولا جزئیات زیادی در مورد nghdg fv,c آن دریافت نمی کنید. در واقع، ممکن است اصلاً اطلاعاتی در این باره دریافت نکنید.

خطای 500 یک مشکل عمومی است که مختص وردپرس نیست. به احتمال زیاد در طول کاوش های اینترنتی خود قبلاً آن را دیده اید. با وجود نام، لزوماً به این معنی نیست که مشکلی در سرور شما وجود دارد. ممکن است مشکل از وب سایت یا مرورگر شما باشد.
اگر این خطا را در سایت خود مشاهده کردید، باید در اسرع وقت آن را برطرف کنید. در آموزش سئو بررسی کردیم که یک خطای HTTP 500 در وردپرس و دیگر وب سایت ها، اگر رفع نشود و ادامه یابد، می تواند بر سئو سایت شما تاثیر بسیار منفی بگذارد. اگر سایت شما در حالت آفلاین خزیده شود، این احتمال وجود دارد که گوگل خطا را به عنوان مشکلی در وب سایت شما تفسیر کند.
این خطا همچنین میتواند به تجربه کاربری (UX) شما آسیب برساند و به بازدیدکنندگان این تصور را بدهد که شما غیرحرفهای هستید. یک UX ضعیف نه تنها می تواند بر نحوه رتبه بندی سایت شما توسط گوگل تأثیر بگذارد، بلکه می تواند باعث از دست دادن مشتریان شما نیز شود. از این گذشته، اگر سایت شما در دسترس نباشد، نمی توانید تجارت کنید.
مشاوره سئو، طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ و رفع خطا ها و… با شماره 09033012748 تماس بگیرید.
موقعیتهای بسیار متنوعی میتواند منجر به ارور 500 internal server error شود، که نحوه تشخیص دلیل بروز آن را کمی سخت می کند. دلایل احتمالی خطای سرور داخلی 500 در وردپرس عبارتند از: مشکلات سازگاری افزونه، محدودیت حافظه PHP، فایل های خراب، خطاهای کدنویسی و…
خوشبختانه با کمی دانش می توانید بسیاری از این مسائل را به تنهایی حل کنید. 🙂

ارائه خدمات سئو و طراحی سایت با بهترین کیفیت و قیمت: طراحی سایت ارزان و حرفه ای.
10 روش برای برطرف کردن خطای HTTP 500
1. از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
قبل از سرهم بندی کردن، همیشه هوشمندانه است که از وب سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر دریم هاست میزبان سایت شما باشد، می توانید از ویژگی پشتیبان گیری با یک کلیک ما استفاده کنید . در صورت تمایل می توانید یک نسخه پشتیبان دستی نیز ایجاد کنید.
برای تهیه یک نسخه پشتیبان کامل، باید کپی هایی از فایل های WordPress خود و همچنین پایگاه های داده خود را ذخیره کنید. میتوانید با استفاده از یک کلاینت پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) مانند FileZilla از فایلهای سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید .
هنگامی که به سرور خود متصل شدید، به فایل های وردپرسی که می خواهید ذخیره کنید بروید. این فایل ها شامل نصب هسته وردپرس، پلاگین ها، تم ها، تصاویر و موارد دیگر است. برای ذخیره فایلها، کافی است روی آنها کلیک راست کرده و Download را انتخاب کنید .
2. سعی کنید صفحه را دوباره بارگذاری کنید.
بیایید با بهترین روش شروع کنیم. برخی از دلایلی که باعث بروز خطای داخلی HTTP 500 می شوند در عرض چند دقیقه خود به خود برطرف می شوند. به عنوان مثال، اگر به تازگی تغییراتی را در یک افزونه یا تم ایجاد کرده اید، یا اگر هاست شما با ترافیک غیرعادی سنگینی مواجه است، ممکن است با خطای سرور مواجه شوید. اگر این در مورد شما صادق است، شما خوش شانس هستید، زیرا یک بارگذاری مجدد صفحه باید همه چیز به حالت عادی بازگردد.
بنابراین، اولین چیزی که باید امتحان کنید این است که یک یا دو دقیقه منتظر بمانید، که در طی آن، امیدوارم خطا خود به خود برطرف شود. سپس میتوانید با فشار دادن F5 یا (اگر از Mac استفاده میکنید، دستور + R را دوباره بارگیری کنید).
3. کش مرورگر خود را پاک کنید.
یکی دیگر از رفع خطاهای احتمالی سرور که سریع و آسان است، پاک کردن کش مرورگر است. این امکان وجود دارد که حافظه پنهان یا اطلاعات کش مرورگر خراب شده باشد، که باعث ایجاد مشکل در دسترسی به وب سایت ها می شود.
یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای پاک کردن کش مرور گر وارد کردن عبارت “/?aa=aa” بعد از URL مورد نظر شما است. بر فرض مثال اگر url صفحه شما https://canseo.ir/wordpress-problems است به انتهای آن این عبارت را وارد کنید و رفرش کنید تا پاک کردن کش مرورگر انجام شود.
۵۰ تا از خطاهای رایج در وردپرس | نحوه رفع ارور های وردپرسی
تبدیل شود به:
۵۰ تا از خطاهای رایج در وردپرس | نحوه رفع ارور های وردپرسی
توجه داشته باشد که بجای a می توانید هر حروف انگلیسی دیگری را وارد نمائید.
همچنین برای پاک کردن کش مرورگر می توانید از تنظیمات مرور گر کروم استفاده نمائید. در Google Chrome، میتوانید کش خود را با فشار دادن Ctrl + Shift + Delete پاک کنید . از طرف دیگر، میتوانید روی سه نقطه عمودی در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید و سپس بر روی ابزارهای بیشتر > پاک کردن دادههای مرور کلیک کنید.

4. محدودیت حافظه PHP خود را افزایش دهید.
دلیل دیگری که ممکن است خطای سرور داخلی خطای HTTP 500 در وردپرس را مشاهده کنید این است که از محدودیت حافظه PHP سرور خود فراتر رفته اید. راه های مختلفی برای افزایش محدودیت وجود دارد و همه آنها شامل استفاده از SFTP هستند.
قبل از اینکه بخواهید محدودیت حافظه PHP خود را افزایش دهید، ممکن است بخواهید با دیدن آنچه که در حال حاضر روی آن تنظیم شده است شروع کنید. می توانید این کار را از طریق داشبورد مدیریت وردپرس انجام دهید. به خاطر داشته باشید که با برخی تغییرات خطای HTTP 500، نمی توانید به داشبورد دسترسی داشته باشید. اگر اینطور است، ممکن است مجبور شوید این مرحله را نادیده بگیرید.
از داشبورد وردپرس خود، به Tools (ابزار ها) سپس به Site Health (سلامت سایت) بروید . روی Info (جزئیات) در بالای صفحه کلیک کنید و به قسمت Server بروید . شما باید محدودیت حافظه PHP خود را در آنجا ببینید.

5. بررسی فایل htaccess. برای خطای ۵۰۰
فایل htaccess شما یکی از فایل های اصلی وردپرس است. این شامل قوانینی برای سرور شما است، بنابراین می تواند به رفع خطای HTTP 500 سرور داخلی کمک کند.
اگر فایل .htaccess شما خراب شده است، باید ادامه دهید و یک فایل جدید ایجاد کنید. با ورود به سایت خود از طریق SFTP و پیدا کردن این فایل و ویرایش آن شروع کنید. فایل htaccess نام فایل را به .htaccess_old تغییر دهید.

اکنون، یک فایل .htaccess جدید در ویرایشگر متن خود ایجاد کنید و موارد زیر را قرار دهید:
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
همچنین می توانید برای رفع خطای ۴۰۴ زمانی که تمام صفحات سایت خود ارور ۴۰۴ دارند فایل .htaccess را فقط یکبار رفرش کنید. 🙂
6.به دنبال خطاهای مجوز فایل ها و دسترسی پوشه ها بگردید.
اگر مجوزها و دسترسی هر یک از فایل ها یا پوشه های شما به درستی تنظیم نشده باشد، ممکن است در نتیجه خطای سرور داخلی خطای HTTP 500 در وردپرس را مشاهده کنید. باز هم می توانید این مجوزها را با استفاده از SFTP بررسی و تغییر دهید.
روی هر فایلی کلیک راست کرده و File permissions را انتخاب کنید تا پنجره گفتگوی جدیدی باز شود. در این پنجره می توانید بررسی کنید و در صورت لزوم مجوزهای جدیدی را برای فایل تنظیم کنید.

به طور معمول، فایل ها را روی “644” و دایرکتوری ها و فایل های اجرایی را روی “755” تنظیم کنید. با این حال، اگر در مورد مقادیر صحیح مطمئن نیستید، ممکن است بخواهید با میزبان وب و سرویس دهنده هاست خود مشورت کنید.
7. “خطا در ایجاد اتصال به پایگاه داده” را بررسی کنید.
اگر مشکلی در برقراری اتصال پایگاه داده وجود داشته باشد، نه تنها سایت شما برای بازدیدکنندگان آفلاین خواهد بود، بلکه نمی توانید به داشبورد مدیریت وردپرس نیز دسترسی داشته باشید.بهتر است برای رفع خطای HTTP 500 وردپرس سلامت پایگاه داده های خود را نیز برسی کنید. چند دلیل احتمالی وجودمشکل:
- اعتبارنامه ورود به پایگاه داده نادرست است.
- یک پایگاه داده وردپرس خراب.
- فایل نصب وردپرس خراب.
8. غیرفعال کردن تمام افزونه ها
اگر هیچ یک از راه حل های بالا برای شما کار نکرد، به احتمال زیاد خطای HTTP 500 در وردپرس توسط یک افزونه خاص ایجاد شده است. همچنین ممکن است ترکیبی از پلاگین هایی باشد که با یکدیگر خوب بازی نمی کنند.
متأسفانه، هیچ راه آسانی برای کشف این موضوع وجود ندارد. شما باید تمام افزونه های وردپرس را به یکباره غیرفعال کنید.
برای اینکار کافیست در فایل منیجر هاست خود مسیر public-html سپس wp-content سپس کافی است نام پوشه plugins را تغییر دهید تا افزونه های سایت شما غیر فعال شوند.

9. بارگذاری مجدد فایل های اصلی وردپرس
اگر هیچ کدام از گزینه ها خطای HTTP 500 در وردپرس را برطرف نکرد، ارزش آن را دارد که پوشه wp-admin و wp-includes را دوباره آپلود کنید. این کار هیچ یک از اطلاعات شما را حذف نمی کند، اما در صورت خراب شدن فایل ها ممکن است مشکل را حل کند.
ابتدا باید به وب سایت WordPress.org مراجعه کرده و روی دکمه دانلود کلیک کنید.
با این کار فایل فشرده وردپرس روی کامپیوتر شما دانلود می شود. شما باید فایل فشرده را استخراج کنید و داخل آن یک پوشه وردپرس پیدا کنید.

در مرحله بعد باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP به وب سایت وردپرس خود متصل شوید. پس از اتصال به پوشه ریشه وب سایت خود بروید. یعنی پوشه ای که پوشه های wp-admin, wp-includes, wp-content داخل آن است.
در ستون سمت چپ پوشه وردپرس را در رایانه خود باز کنید. اکنون باید پوشههای wp-includes و wp-admin را انتخاب کنید و سپس کلیک راست کرده و «Upload» را انتخاب کنید.
با اینکار فایل های قدیمی وردپرس را با نسخه های جدیدتر و سالم جایگزین خواهید کرد. اگر فایل های وردپرس شما خراب بود باشند، این روش خطای سرور داخلی HTTP 50 را برای شما برطرف می کند.
10. از میزبان وب و هاست خود در مورد مشکلات احتمالی سرور بپرسید. (تیکت بزنید)
اگر همه چیز شکست بخورد، ممکن است مشکلی در سرور وجود داشته باشد که فقط میزبان شما می تواند آن را تأیید کند. متأسفانه، اگر سرور میزبان شما با مشکل مواجه شده است، ممکن است مجبور شوید تا مدتی از کار افتادن وب سایت صبر کنید.
مشاوره سئو، طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ و رفع خطا ها و… با شماره 09033012748 تماس بگیرید.
خطاهای وردپرسی هستن یا خطای سرور؟
بستگی به نوع خطا ها داره دوست عزیز