طراحی سایت و مشاوره سئو

مهدی درخشان

برنامه نویس و توسعه دهنده وب
متخصص ارشد سئو
  • محل سکونت:

    البرز
  • شهر:

    کرج
  • سن:

    27

زبان انگلیسی

خواندن

نوشتن

مکالمه

مهارت های تخصصی

html

CSS

سئو

وردپرس

Bootstrap

PHP

جاوا اسکریپت

لاراول

المنتور، کامپوزر، XD، Photoshop و...

تولید محتوا (متنی، گرافیکی و...)

  • فتوشاپ
  • ایلاستریتور
  • پرایمر
  • مایکروسافت آفیس ICDL

چک لیست سئو فنی سایت | چک لیست سئو تکنیکال

مارس 10, 2023

قبل از تمرکز بر روی محتوای خاصی که می خواهید در موتورهای جستجو رتبه بندی کنید، باید مطمئن شوید که سایت شما مشکل ایندکس در گوگل ندارد و می تواند ایندکس و خزیده شود. برای این موضوع ما برای شما چک لیست سئو فنی ( چک لیست سئو تکنیکال ) آماده کرده ایم.

چک لیست سئو تکنیکال 2023

همه موارد زیر در دسته چک لیست سئو فنی یا چک لیست سئو تکنیکال 2023 قرار می گیرد قرار می گیرند.

هرچند ما در مقاله “چک لیست سئو” به طور کامل به موارد و نکات مهم سئو پرداختیم؛ اما قصد داریم در این مقاله تمرکز بیشتری روی سئو فنی و تکنیکال سایت داشته باشیم. با ما تا انتها همراه باشید.

چک لیست سئو فنی سایت

در ادامه موارد و نکات مهمی به عنوان چک لیست سئو تکنیکال ارائه می دهیم که باید از عملکرد آن ها و رعایت آن ها در سایت خود مطمئن شوید:

چک لیست سئو تکنیکال

هشدار: اگر با موارد ذکر شده در ادامه آشنایی ندارید برای مشاوره سئو با شماره 09033012748 تماس بگیرید.

ابزار های آنالیز سئو سایت

با اطمینان از اینکه کنسول جستجوی گوگل ، ابزار وب مستر بینگ، گوگل آنالیتیکس و گوگل تگ منیجر به سایت خود متصل هستید، شروع کنید.

همه این ابزارها داده های تشخیصی و تحلیلی عالی را ارائه می دهند تا در این راه به شما کمک کنند.

نقشه سایت XML یا sitemap.xml

سایت مپ یا نقشه سایت، فهرست لینک مطالب وب سایت شما است. فایل نقشه سایت روشی مدرن برای “ارسال و معرفی” صفحات شما به موتورهای جستجو و Google است.

اکثر پلتفرم‌های وب‌سایت دارای این داخلی هستند یا دارای افزونه هایی هستند که یک نقشه سایت یا sitemap پویا ایجاد می‌کنند که با صفحات سایت شما همگام می‌ماند.

در بدترین حالت، حداقل باید یک سایت مپ استاتیک داشته باشید که بتوانید از طریق تعدادی ابزار رایگان تولید کنید.

Robots.txt فایل ربات سایت

این فایل دستورالعمل هایی را برای موتورهای جستجو ارائه می دهد که چه صفحات یا قسمت هایی از سایت را ایندکس کنند یا نکنند. به طور پیش فرض، موتورهای جستجو به تمام محتوایی که می توانند پیدا کنند نگاه می کنند.

حتی اگر نمی خواهید موتورهای جستجو را از ایندکس کردن صفحات سایت خود محدود کنید، مطمئن شوید که این فایل به خوبی ایجاد شده است.

در Google Search Console و Bing Webmaster Tools می توانید این فایل را بررسی کنید.

همچنین از طریق پوشه هاست این فایل را به طور دستی ایجاد کنید و به طور استاندارد پس از طراحی سایت وردپرس کد های فایل Robots.txt به صورت زیر است:

User-agent: *
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php
Disallow: /wp-admin/


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تنظیم برچسب‌های متا روبات‌ها و Robots.txt به مقاله “متا تگ های سئو” مراجعه کنید.

دامنه ها

اگر مالک بیش از نام دامنه اصلی خود هستید، مطمئن شوید که می دانید هر یک از نام های دامنه اضافی شما چه کاری انجام می دهند. اگر پارک شده باشند و مورد استفاده قرار نگیرند، اشکالی ندارد.

اگر آنها به وب‌سایت شما هدایت می‌شوند، بررسی کنید که آنها 301 به آن هدایت شوند (در مقابل انعکاس سایت یا انجام تغییر مسیر 302).

این می تواند یک منطقه سریع برای بررسی ساده و حرکت از آن باشد، اما از آن غافل نشوید زیرا می تواند باعث ایجاد مشکلاتی با محتوای تکراری و سردرگمی در مورد اینکه نام دامنه واقعی است، شود.

معماری سایت

هر چه سلسله مراتب و ساختار بیشتری را بتوانید در ناوبری و بخش های سایت خود هنگام طراحی سایت با وردپرس ایجاد کنید، بهتر است. این به کاربران و موتورهای جستجو کمک می کند و موضوعات و محتوای سازمان یافته را ارائه می دهد (در ادامه در مورد آن بیشتر خواهد شد).

ساختار سایت، دایرکتوری و URL

سعی کنید ساختار دایرکتوری و URL های خود را با صفحه واقعی و ساختار فایل محتوای سایت شما مطابقت دهید.

عقب نشینی و ترسیم ساختار سایت یا نقشه سایت خود نقطه شروع خوبی است. این شما را وادار می‌کند تا در مورد محتوا، نحوه اولویت‌بندی جنبه‌های خاصی از سایت خود و اینکه چگونه می‌خواهید کاربران خود (و همچنین موتورهای جستجو) را از طریق آن قیف کنید، فکر کنید.

سرعت سایت در چک لیست سئو فنی

بهینه سازی و افزایش سرعت سایت یکی از مهم ترین موارد در چک لیست سئو فنی سایت می باشد.ما همچنان شاهد آماری هستیم که نشان می‌دهد کاربران زمان کمتر و کمتری را قبل از پرش صرف می‌کنند.

موتورهای جستجو در طول سال ها تلاش کرده اند تا سرعت صفحه را در فاکتورهای رتبه بندی خود بگنجانند.

به دنبال راه هایی برای به حداقل رساندن استفاده از جاوا اسکریپت و قطعات بارگذاری سنگین کد در صفحات خود باشید و راه هایی را برای ذخیره کش یا بارگذاری عناصر خارجی بیابید.

برخی از ابزارهای توسعه دهنده عالی وجود دارند که می توانند به شما در شناسایی مناطق مناسب برای بهینه سازی در وب سایت خود کمک کنند تا زمان بارگذاری صفحه خود را به سطوح رقابتی برسانید.

برای اطلاعات بیشتر به نحوه بهبود عملکرد سایت: 4 سرعت حسابرسی برنده سریع مراجعه کنید.

رسپانسیو در چک لیست سئو فنی

در چک لیست سئو فنی سایت مسلم است که سایت ما باید سازگار با موبایل باشد . با این حال، حتی اگر سایت خود را در یک چارچوب تلفن همراه مانند طراحی واکنش گرا ساخته اید، مهم است که مطمئن شوید که واقعاً به خوبی کار می کند و عملکرد کاملا واکنش گرا دارد.

حتماً آن را از طریق ابزار تست رسپانسیو گوگل آنالیز سئو کنید.

همچنین، تا حد امکان تست تجربه کاربری (UX) و تضمین کیفیت (QA) را انجام دهید تا مطمئن شوید که واقعاً برای کاربران شما در همه دستگاه‌هایی که پیش‌بینی می‌کنید استفاده می‌کنند کار می‌کند.

صفحات 404 در چک لیست سئو تکنیکال

فراموش نکنید که یک صفحه سفارشی 404 ایجاد کنید و اطلاعات مفیدی را روی آن قرار دهید. شما نمی‌خواهید با بروز خطای پیش‌فرض مرورگر، بازدیدکننده‌ای از سایت خود را از دست بدهید.

یکی از اولویت ها در چک لیست سئو فنی رسیدگی به خطا های 404 می باشد. شما باید یک صفحه 404 طراحی و دیزاین کنید که شامل پیوندهای مفید، پیمایش، قابلیت جستجوی سایت و گزینه های تماس باشد. ارور 404 یکی از خطاهای رایج سایت های وردپرسی می باشد.

SSL سایت در چک لیست سئو تکنیکال

درست مانند نیازهای موبایل پسند و سرعت سایت، داشتن یک سایت امن مهم است .

اگر وب‌سایت شما تحت SSL نیست، ممکن است کاربران را قبل از اینکه به سایت شما برسند با مشاهده هشدار امنیتی در Chrome یا سایر مرورگرها از دست بدهید.

با برداشتن یک مرحله معمولی ساده برای اجرای گواهینامه SSL در سایت خود، اعتماد را در وب سایت خود ایجاد کنید.

پلاگین ها، افزونه ها، یا برنامه های افزودنی

استفاده از افزونه ها و پلاگین نیز باید در چک لیست سئو فنی به آن پرداخته شود. اگر از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنید، احتمالاً قبلاً از افزونه‌ها یا سایر پسوندهای کدی که به آنها اعتماد دارید استفاده می‌کنید.

اکثر پلتفرم ها دارای ابزارهایی هستند که می توانید به سایت خود اضافه کنید که کنترل بیشتری بر عملکردهای سئو و تجزیه و تحلیل فراهم می کند.

برای مثال استفاده از افزونه های سئو در وردپرس که بسیار به سئو سایت شما کمک می کند.

خواه این افزونه‌های سئوی وردپرس باشند یا سایر افزونه‌های دروپال، مجنتو و غیره، باید به دنبال افزونه‌ها، افزونه‌ها یا افزونه‌های قابل اعتمادی باشید که حداکثر کنترل و عملکرد را به شما می‌دهند.

Core Web Vitals

Core Web Vitals یک دسته از چک لیست سئو فنی اضافی سایت است که اکنون برای Google مهم است.

این عوامل رتبه بندی علاوه بر عوامل تجربه صفحه مانند سازگاری با موبایل و سرعت صفحه هستند. این عوامل تجربه صفحه قطعا می توانند شما را در مسیری به سمت کدنویسی دقیق و حوزه های فناوری اطلاعات هدایت کنند.

حتما تحقیقات خود را برای یادگیری در مورد CWV انجام دهید. بهتر است در چک لیست سئو فنی سایت خود به بهینه‌سازی LCP ، FID ، و CLS رسیدگی نمائید.

عوامل موثر بر سئوی وبلاگ | SEO در مقالات

ارسال شده در تکنولوژی, سئوبرچسپ ها:
1 دیدگاه
  • زاگرس

    ممنون عالی بودن نکات سئویی

    10:11 ق.ظ سپتامبر 11, 2022 پاسخ
یک دیدگاه بنویسید