بهینه سازی سرعت وب سایت – راهکارهایی برای بهبود عملکرد وب سایت شماست!
افزایش سرعت سایت یکی از مهم ترین موارد در طراحی سایت و سئو وبسایت می باشد؛ که همیشه برای گوگل مهم بوده. معمولا سایت هایی که سرعت لود شدن آن ها بالا است، شانس بیشتری برای رنک گرفتن و نمایش در نتایج بالا تر در سرچ گوگل دارند. در ادامه قصد داریم به شما یکی از مهم ترین تکنیک های سئو ؛ یعنی: روش های بالا بردن سرعت سایت و افزایش سرعت سایت های شلوغ را آموزش دهیم؛ و شما را با بهترین ابزار ها جهت تست سرعت سایت و مانیتورینگ لود سایت آشنا کنیم.

در انتهای این مقاله یه کد براتون گذاشتیم که کافیه داخل هدر سایت وارد کنی تا سرعت سایتتون بهتر بشه!
بهترین ابزار های تست سرعت سایت
همانطور که می دانید یکی از مهم ترین موارد که باید در چک لیست سئو خود قرار دهید سرعت لود سایت است. اما بهتر است قبل از همه چیز ابتدا با بهترین ابزار تست سرعت سایت آشنا شوید. ابزار های زیادی هم ایرانی و هم خارجی وجود دارد که می توان سرعت سایت را تست کرد و مشکلات مختلف در زمینه سئو فنی که در کند شدن سایت تاثیر می گذارند را یافت. از جمله ابزار های مهم برای تست سرعت سایت عبارتند از:
برای دریافت مشاوره سئو همین حالا با شماره 09033012748 تماس بگیرید.
سایت GTmetrix
سایت GTmetrix یکی از ابزارهای مهم در خصوص بررسی بهینه و یا عدم بهینه بودن کد های سایت است. سایت خود را در GTmetrix آنالیز کرده و خطاهای مربوط به عدم بهینه نبودن کد ها را در پایین یادداشت نمایید. با ورود به سایت GTmetrix می توانید url یا لینک وب سایت خود را وارد کنید تا شروع به آنالیز کند تا نهایتا به صفحه مشابه تصویر زیر روبرو شوید.

تست سرعت سایت با گوگل: ابزار PageSpeed Insights
ابزار تست سرعت سایت گوگل یعنی PageSpeed Insights یکی دیگر از بهترین ابزار تست سرعت سایت می باشد که از شماره 0 تا 100 به نحوه بارگذاری سایت شما امتیاز می دهد.وقتی امتیاز بالا تر کسب کنید و همه موارد سبز باشد نشان می دهد که سایت شما از لحاظ سرعت کاربر پسند تر است.
آموزش سئو در وردپرس با بهترین افزونه های سئو.
امتیاز خوب در این ابزار حداقل باید بالا تر از 85 باشد. ابزار تست سرعت PageSpeed قابلیت آنالیز نسخه دسکتاپ سایت و همچنین نسخه موبایل سایت شما را بررسی می کند موارد قابل ویرایش را برای افزایش سرعت سایت به شما ارائه می دهد.
برای استفاده از این ابزار باید از فیــلتــرَشِــکــَن استفاده نمائید.
تست سرعت سایت با مرورگر گوگل کروم DevTools
یکی دیگر از ابزارهایی که می توانید برای آنالیز و تست سرعت سایت استفاده کنید، خود مرورگر کروم است. گزینه و ابزار DevTools در مرورگر کروم به راحتی و با دقت بالا، به آنالیز زمان بارگذاری سایت های مختلف می پردازد. برای تست سرعت سایت می توانید از روش زیر استفاده کنید:
- در ویندوز: F12 یا کلید های ترکیبی (Ctrl + Shift + I) را همزمان نگه دارید.
- در سیستم عامل مک: با استفاده از کلید های ترکیبی (Cmd + Opt + I).
در آخرین آپدیت مرورگر کروم، گوگل امکان نمایش جزئیات بارگذاری سایت به شکل نموداری در DevTools بوجود آمده. با این روش می توانید جزئیات کاملی را از مدت زمان و نحوه بارگذاری سایت خود را بررسی کنید. برای انجام مانیتورینگ سایت از این روش کافیست:
حتما مطالعه کنید: سئو سایت پزشکی با بهترین روش ها.
- وارد زبانه Performance شوید،
- با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl + E شروع به آنالیز سرعت لود سایت بپردازید.
- بعد از از چند ثانیه که سایت لود شد دکمه Stop را فشار دهید،
- سپس گزارش تست لود سایت خود را در قسمت های مختلف این ابزار مشاهده نمائید.
همچنین می توانید افزونه های زیر را به مرورگر گوگل کروم خود اصافه کنید:
- افزونه گوگل کروم تست سایت: Page Load Time.
- افزونه گوگل کروم برای مانیتورینگ سایت: app.telemetry Page Speed Monitor
- افزونه گوگل کروم برای آنالیز بارگذاری سایت: Performance-Analyser.
- افزونه مرورگر برای تست لود سایت: LoadFocus Load Testing.
دیگر ابزار ها برای آنالیز سرعت بارگذاری سایت:
- ابزار آنالیز سرعت سایت: Sucuri Load Time Tester
- ابزار تست سرعت لود سایت: Pagelocity
- ابزار آنلاین برای بررسی وضعیت و تست سایت: WebPageTest.
افزایش سرعت سایت
وقتی وبسایتهای مختلف را بررسی میکنیم، هیچ چیز مانند یک صفحه وب سایت کند باعث نمیشود که ما دکمه «بازگشت» را انتخاب کنیم. عملکرد و نحوه لود سایت تا حد زیادی بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد و تا حد زیادی نحوه قضاوت بازدیدکنندگان را در مورد کیفیت یک سایت شکل می دهد. در ادامه روش های افزایش سرعت سایت را به شما آموزش می دهیم.
سرعت بارگذاری وب سایت یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر تجربه کاربران است .کاربران انتظار دارند صفحات وب به سرعت بارگذاری شوند و اگر سایتها کند باشند ،کاربران را از دست میدهید .بنابراین افزایش سرعت وب سایت یکی از اولویتهای مهم برای موفقیت آنلاین است.
نکات مهم برای افزایش سرعت بارگذاری سایت
بهینه سازی تصاویر: فشرده سازی و کاهش اندازه تصاویر میتواند سرعت بارگذاری را بهبود بخشد .تنظیماتی مانند فرمت تصویر و کیفیت آن را بهینه کنید.
کد بهینه: کدهای تمیز و بهینه باعث افزایش سرعت می شوند .اضافات غیرضروری را حذف کنید و از کدهای مختصر استفاده کنید.
محتوای کم: مطالب غیرضروری یا تکراری را حذف کنید .هرچه حجم محتوا کمتر باشد ،سرعت بیشتر خواهد بود.
سرور قدرتمند: استفاده از سرورهای قدرتمند با ظرفیت و پهنای باند بیشتر باعث افزایش سرعت می شود.
بهینه سازی پایگاه داده: بهینه سازی پایگاه داده و جداول پشتیبانی سرعت بارگذاری را بهبود می بخشد.
افزایش سرعت سایت وردپرسی
چگونه سرعت وب سایت وردپرس خود را افزایش دهیم؟
بالا بردن سرعت سایت وردپرسی معمولا ساده تر از دیگر سایت ها می باشد. بهتر است برای افزایش سرعت سایت وردپرس مراحل زیر را انجام دهید:
معرفی 25 روش برای افزایش سرعت سایت
بالا بردن سرعت سایت وردپرسی با انجام انواع روش های سئو را در ادامه برای شما بیان می کنیم:
- تست های عملکرد سایت را با ابزار های معرفی شده اجرا کنید.
- یک ارائه دهنده هاست مطمئن و قابل اعتماد انتخاب کنید.
- همه چیز را به روز کنید افزونه ها، تم های سایت را به آخرین ورژن آپدیت کنید.
- از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.
- پاک کردن و حذف افزونه های استفاده نشده و بدرد نخور.
- فقط پلاگین های با کیفیت بالا و افزونه های اورجینال را نصب کنید.
- از یک تم سبک ترجیحا طراحی سایت وردپرس اختصاصی استفاده کنید.
- بهینه سازی تصاویر موجود در سایت.
- سعی کنید محتوای خود را با روش بارگذاری تنبل درج کنید.
- ویدیوها را روی سرور خود میزبانی نکنید و از سرویس های اشتراک ویدئو استفاده کنید.
- اندازه و حجم فایل های CSS و جاوا اسکریپت را کاهش دهید.
- از بهترین افزونه ها برای کش وردپرس استفاده کنید. (wp-optimize ، w3 total cache ، wp-Rocket و…)
- طراحی المان ها و محتوای صفحه خود را ساده کنید.
- جداول پایگاه داده وردپرس خود را مرتب و بهینه سازی کنید.
- بازبینی پستها را محدود یا غیرفعال کنید.
- از تغییر مسیر یا ریدایرکت های زیاد اجتناب کنید.
- پینگ بک و ترک بک را خاموش کنید.
- از CDN استفاده کنید.
- فشرده سازی فایل ها با فرمت GZIP حتما انجام شود.
- اسکریپت های خارجی را محدود کنید.
- قربانی hotlinking نشوید.
- وظایف را برای دوره های کم ترافیک برنامه ریزی کنید.
- پست های طولانی را به چند قسمت تقسیم کنید.
- صفحه بندی پست ها و کامنت ها (Paginate).
- توجه به تاثیر فونت در سرعت سایت.
ارائه خدمات سرعت سایت
تیم کنسئو بهترین ارائه دهنده خدمات سرعت سایت در ایران می باشد. برای افزایش سرعت سایت وردپرس، ووکامرس، اختصاصی، لاراول، asp.net و… همین حالا با شماره 09033012748 تماس بگیرید و از ما مشاوره سئو دریافت کنید. ما سرعت وب سایت و همچنین نحوه بارگذاری سایت توسط کاربر را برای سایت شما به بهترین شکل پیاده سازی خواهیم کرد.
بهینه سازی کد ها و افزایش سرعت سایت (Optimize Your Code)
شاید فکر کنید که اولین قدم جهت به دست آوردن درآمد از طریق یک کسب و کار اینترنتی طراحی و سئو سایت است اما این را بدانید که این همه آن چیزی که نیاز داریم نیست.
زمانی که شما سایتی طراحی میکنید باید حتما کدهای خود را هم نیز به مرور بهینه کنید زیرا سنگین شدن کدها مشکلاتی از جمله بالا رفتن سرعت لود سایت را به همراه دارد.
اگر کاربر مدت زمان زیادی را باید منتظر شوند تا سایت به طور کامل بالا بیاید یا به اصطلاح آپلود شود در این صورت از ماندن در آن صفحه خودداری کرده و به جای منتظر ماندن از سایت خارج شده و صفحه را ترک میکنند.
لذا برای پیشگیری از بروز این مشکل و کاهش نرخ پرش سایت، سئوکاران بهینه سازی کدهای طراحی را پیشنهاد میکنند.
اغلب کدهایی که میتواند در سنگین شدن سایت موثر باشد کد های مربوط به html ، css و java script است. لذا بهتر است در هر جایی از سایت که این کدها به شکل افراطی استفاده شده است و یا اصلا از آن ها استفاده نمی شود، حذف گردد.

بهینه سازی کد ها در سئو و افزایش سرعت سایت یعنی:
- چینش سایت بر اساس نیاز کاربران.
- استفاده درست از تگهای HTML.
- فشرده سازی فایلهای سایت.
- استفاده مناسب از catch مرورگر.
- بهینه کردن تصاویر سایت.
سرعت وب سایت
سرعت وب سایت تأثیر زیادی بر تجربه کاربر، سئو و نرخ تبدیل دارد . بهبود عملکرد وب سایت برای جذب ترافیک به وب سایت و درگیر نگه داشتن بازدیدکنندگان سایت ضروری است. در اینجا مراحلی را که توسعهدهندگان میتوانند برای سریعتر ساختن وبسایت انجام دهند، مرور میکنیم:
تست عملکرد وب سایت (تست سرعت وب سایت)
تست سرعت وب سایت عملکرد یک وب سایت را ارزیابی می کند. آزمایش منظم یک وب سایت می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا کاهش یا بهبود عملکرد را پیگیری کنند. یک تست سرعت همچنین باید به توسعه دهندگان کمک کند تا برخی یا همه مناطقی که عملکرد وب سایت را کاهش می دهند و مناطقی که برای بهبود هستند را شناسایی کنند.
تعداد زیادی تست سرعت سایت با کیفیت بالا برای اندازه گیری عملکرد وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند. WebPageTest.org (که با Cloudflare شریک است) چندین آزمایش رایگان دارد و جزئیات دقیقی از سرعت بارگیری عناصر جداگانه یک صفحه ارائه می دهد. WebPageTest.org همچنین به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا وب سایت ها را برای دستگاه های مختلف و سرعت اتصال به شبکه آزمایش کنند.
گوگل همچنین PageSpeed Insights را برای آزمایش دقیق عملکرد ارائه می دهد. Google Chrome DevTools همچنین می تواند به توسعه دهندگان در ارزیابی عملکرد سایت خود کمک کند. تب Network تمام درخواستهای HTTP، حجم داراییهای درخواستی و مدت زمانی را که درخواستها طول میکشد تا برآورده شوند را نشان میدهد.
استفاده از CDN (شبکه تحویل محتوا)
CDN ها سرعت وب سایت ها را با ذخیره محتوا در مکان های مختلف در سراسر جهان افزایش می دهند. سرورهای کش CDN معمولاً در نزدیکی کاربران نهایی نسبت به میزبان یا سرور مبدا قرار دارند. درخواستها برای محتوا بهجای تمام مسیر به سرور میزبان، که ممکن است هزاران مایل و در چندین شبکه مستقل از کاربر باشد، به یک سرور CDN میرود. استفاده از CDN می تواند منجر به کاهش شدید زمان بارگذاری صفحه شود .
بهینه سازی تصاویر سایت
تصاویر درصد زیادی از ترافیک اینترنت را تشکیل میدهند و بهینه بودن آن ها برای SEO، خصوصاً سئو سایت فروشگاهی مهم است. تصاویر پر حجم اغلب زمان بیشتری را برای بارگذاری در یک وبسایت میبرند، زیرا حجم فایلهای تصویری از فایلهای HTML و CSS بزرگتر است.
خوشبختانه، زمان بارگذاری تصویر را می توان از طریق بهینه سازی تصویر کاهش داد . بهینه سازی تصاویر معمولاً شامل کاهش وضوح، فشرده سازی فایل ها و کاهش ابعاد آنها می شود و بسیاری از بهینه سازهای تصویر و کمپرسورهای تصویر به صورت آنلاین به صورت رایگان در دسترس هستند.
فایل های CSS و JavaScript را بهینه سازی کنید
کوچک کردن کد به معنای حذف هر چیزی است که کامپیوتر برای درک و اجرای کد به آن نیاز ندارد، از جمله نظرات کد، فضای خالی و نیم ویرگول های غیر ضروری. این باعث می شود فایل های CSS و جاوا اسکریپت کمی کوچکتر شوند تا سریعتر در مرورگر بارگذاری شوند و پهنای باند کمتری اشغال کنند. به خودی خود، کوچک سازی تنها به حداقل بهبود سرعت منجر می شود. با این حال، اگر در کنار این نکات دیگر اجرا شود، باعث عملکرد بهتر وب سایت می شود.
در صورت امکان تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید
اکثر صفحات وب به مرورگرها نیاز دارند تا چندین درخواست HTTP برای دارایی های مختلف در صفحه، از جمله تصاویر، اسکریپت ها و فایل های CSS ایجاد کنند. در واقع بسیاری از صفحات وب به ده ها مورد از این درخواست ها نیاز دارند. هر درخواست منجر به یک رفت و برگشت به سرور میزبان منبع می شود که می تواند به زمان بارگذاری کلی یک صفحه وب اضافه کند. علاوه بر این، با بارگیری منابع از چندین ارائهدهنده مختلف، مشکل در یکی از میزبانها میتواند بر توانایی صفحه وب برای بارگیری سریع یا اصلاً تأثیر بگذارد.
به دلیل این مشکلات احتمالی، تعداد کل دارایی هایی که هر صفحه برای بارگیری نیاز دارد باید به حداقل برسد. همچنین، آزمایش سرعت باید به شناسایی درخواستهای HTTP کمک کند که بیشترین زمان را میگیرند. به عنوان مثال، اگر تصاویر باعث می شوند صفحه به کندی بارگذاری شود، توسعه دهندگان می توانند به دنبال راه حل میزبانی تصویر سریعتر (مانند CDN) باشند.
از کش کردن HTTP مرورگر استفاده کنید
حافظه پنهان مرورگر یک مکان ذخیره سازی موقت است که مرورگرها کپی هایی از فایل های ثابت را ذخیره می کنند تا بتوانند صفحات وب اخیراً بازدید شده را با سرعت بیشتری بارگیری کنند، به جای اینکه نیاز به درخواست مکرر محتوای مشابه داشته باشند. توسعه دهندگان می توانند به مرورگرها دستور دهند تا عناصر یک صفحه وب را در حافظه پنهان ذخیره کنند که اغلب تغییر نمی کنند. دستورالعملهای کش مرورگر در سرفصلهای پاسخهای HTTP از سرور میزبان قرار میگیرد. این مقدار دادههایی را که سرور برای انتقال به مرورگر نیاز دارد، کاهش میدهد و زمان بارگذاری را برای کاربرانی که اغلب از صفحات خاصی بازدید میکنند، کوتاه میکند.
حتما بخوانید: خطای HTTP 500 در وردپرس.
گنجاندن اسکریپت های خارجی را به حداقل برسانید
هر عنصر صفحه وب اسکریپتشده که از جای دیگری بارگیری میشود، مانند سیستمهای نظردهی خارجی، دکمههای CTA یا پنجرههای بازشوی نسل اول، باید هر بار که صفحه بارگیری میشود، بارگیری شود. بسته به اندازه اسکریپت، اینها می توانند سرعت صفحه وب را کاهش دهند یا باعث شوند صفحه وب به یکباره بارگیری نشود (به این حالت “پرش محتوا” یا “تغییر طرح” می گویند و می تواند به ویژه برای کاربران تلفن همراه خسته کننده باشد).
در صورت امکان از تغییر مسیر استفاده نکنید (کمتر ریدایرکت کنید!)
تغییر مسیر زمانی است که بازدیدکنندگان یک صفحه وب به جای آن به صفحه دیگری هدایت می شوند. ریدایرکت ها چند کسری از ثانیه یا گاهی حتی ثانیه های کامل را به زمان بارگذاری صفحه اضافه می کنند. هنگام ساخت یک وب سایت بهینه سازی عملکرد، هر ثانیه اهمیت دارد. تغییر مسیرها گاهی اجتناب ناپذیر هستند، اما در صورت لزوم نباید از آنها استفاده کرد.
اگر موارد گفته شده در بالا را رعایت کنید کد های شما به حالت بهینه در آمده و دیگر ارور های این چنینی جهت بالا بودن مدت زمان لود سایت دریافت نخواهید کرد. بالا بردن سایت با بهینه سازی و افزایش سرعت سایت روش های گوناگونی دارد که باید برای انتخاب بهترین روش، سایت خود را به صورت کامل آنالیز کنید.
برای افزایش سرعت سایت وردپرس، ووکامرس، اختصاصی، لاراول، asp.net و… همین حالا با شماره 09033012748 تماس بگیرید و از ما مشاوره سئو دریافت کنید.
کد افزایش سرعت سایت وردپرس
این کد ها رو باید در فایل htacsess موجود در public_html بعد از خط کد <IfModule mod_rewrite.c> قرار بدید و ذخیره کنید تا باعث بهبود عملکرد و افزایش سرعت سایت شما بشه:
# BEGIN GZIPAddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript# END GZIPExpiresActive OnExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"ExpiresByType image/gif "access plus 2 days"ExpiresByType image/jpeg "access plus 2 years"ExpiresByType image/png "access plus 3 years"ExpiresByType text/css "access plus 2 years"ExpiresByType text/woff "access plus 2 years"ExpiresByType text/ttf "access plus 2 years"ExpiresByType text/eot "access plus 2 years"ExpiresByType text/javascript "access plus 2 years"ExpiresByType application/x-javascript "access plus 2 years"ExpiresActive OnExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"ExpiresByType image/png "access plus 1 year"ExpiresByType text/css "access plus 1 month"ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"ExpiresDefault "access plus 1 month"# Turn off ETagsHeader unset ETagFileETag None# compress text, HTML, JavaScript, CSS, and XMLAddOutputFilterByType DEFLATE text/plainAddOutputFilterByType DEFLATE text/htmlAddOutputFilterByType DEFLATE text/xmlAddOutputFilterByType DEFLATE text/cssAddOutputFilterByType DEFLATE application/xmlAddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xmlAddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xmlAddOutputFilterByType DEFLATE application/javascriptAddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript# remove browser bugsBrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/htmlBrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzipBrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/htmlHeader append Vary User-Agent